Om at gå i Musikskole

Musik disciplinerer børn på den gode måde, De lærer at koncentrere sig, de lærer præcision, parathed og opmærksomhed og desuden lærer de at lytte både til sig selv og andre ved at indgå i et fællesskab.

Hvis du vil blive dygtig til at spille på dit instrument, er du nød til at beskæftige dig med instrumentet derhjemme, helst hver dag i ca. 10 minutter. Altså skal du øve dig på det din lærer siger.

Som forælder kan du hjælpe allerbedst ved at vise interesse og bakke op m den daglige øvning. Du kan være med til musiktimerne, efter aftale med læren, og selvfølgelig skal du tage med til alle de koncerter dit barn deltager i.

Det er meget vigtigt, at I har et instrument derhjemme af en rimelig kvalitet. Tal med læren om evt. leje eller indkøb af instrument.

Du skal vide, at du giver dit barn en gave for livet ved at melde ham/hende til musikundervisning.

Dit barn bliver klogere, rigere og gladere.

Velkommen i Musikskolen!