Musikskolen tilbyder messinghold
Som noget nyt tilbyder vi messinghold i sæson 2017/18.
Brass Banden er Halsnæs Musikskoles nye messingtiltag. Her kan du lære at spille på et af de mange messinginstrumenter der findes.

Uanset hvilken slags musik du er til kan Brass Banden være noget for dig. Der findes messingmusik i alle genrer: pop, rock, jazz, klassisk og meget mere.
Du kan både gå alene eller sammen med kammeraterne på et hold. Så snart vi har nok elever laver vi et orkester hvor i kan spille sammen.

Et messinginstrument åbner op for en masse muligheder for at spille sammen med andre i f.eks. Brass band, harmoniorkester, symfoniorkester og meget mere.

Vi tilbyder igen i år fløjtebase.
Vi spiller på blokfløjte eller tværfløjte, sammen med kammeraterne. Du vælger selv hvilken fløjte, du gerne vil lære at spille på. I fløjtebasen skal du lære spille fløjte, at spille sammen med de andre på holdet, lidt om musikteori, noder og rytmer.

Fløjtebasen er både for tværfløjte og blokfløjte elever, der gerne vil gå til fløjte sammen med kammeraterne på et hold.

Fløjtebasen er for elever i 0. - 3. klasse. Det er nybegyndere eller elever der har spillet lidt, som ønsker at gå på et hold frem for soloundervisning. Der er 3-6 elever på et hold, og hvert hold får 50 minutters undervisning pr. uge. Undervisningen foregå på Enghaveskolen om onsdagen mellem kl. 14.00 - 16.00.

Fløjtebasen er en god start på en musikalsk udvikling, der giver eleverne en god base, hvorfra de kan fortsætte den vej, de har lyst til i musikkens verden. Det kan være soloundervisning på fløjte eller måske et helt andet instrument.

Ingen nyheder i listen netop nu...

Unge- og Kulturcentret Halsnæs

Undervisningstilbud