Speedadmin har fået en APP

Vores musikskoleprogram Speedadmin, hvor du kan opdatere dine data, følge din undervisning m.v. kan nu tilgås via en APP. Musik-/billedskolens APP kan Speedadmin kan hentes i APPstore, både til IPhone og Android.

Problemer med telefoner

Unge- og Kulturcentret oplever i øjeblikket en del problemer med vores telefoner. Så hvis du oplever at have svært ved at få fat i os, så send os en mail på musikogbilledskolen@halsnaes.dk

I mailen må I meget gerne gøre os opmærksom på, hvilket tidspunkt I har haft ringet, samt om I ringer fra en mobil eller fastnet. Så kan I måske hjælpe os til at indkredse problemet.

NYHED - login til din brugerprofil

Som noget nyt har vi fået lavet login til elevsystemet direkte fra hjemmesiden, så du som elev/forælder i Musik- og billedskolen kan logge ind på din brugerprofil. Du skal bare klikke på Login i den øverste bjælke og derefter bruge dit brugernavn og kodeord. Kan du ikke huske dit brugernavn og kodeord, kan du også logge på med Nem-id.