Konflikt - 19. april 2018

Forligsinstitutionen har udsendt en meddelelse om, at den varslede strejke og den varslede lockout er udsat i indtil 2 uger.

Parterne er derfor tidligst berettiget til at iværksætte strejke eller lockout fra dagens begyndelse, henholdsvis den 6. maj og den 12. maj 2018.

Hvis forhandlingerne afsluttes uden resultat inden for de 2 uger, er parterne berettiget til at iværksætte strejke og lockout på femtedagen efter, at Forligsmanden har erklæret forhandlingerne for definitivt afsluttede. I den situation kan strejke og lockout iværksættes samtidig.

Åben for gentilmelding til sæson 2018/19 i Halsnæs Musik- og Billedskole

Der er fra torsdag den 19. maj 2018 og frem til og med torsdag den 17. maj 2018 åben for gentilmelding til den kommende sæson 2018/19.
Der er åben for almindelig tilmelding til indeværende sæson 2017/18.

Musikskolens elev Nichlas Overgaard har vundet international pris

Musikskolens dygtige elev Nichlas Overgaard har den 18. marts 2018 vundet en pris ved en international guitar festival. Fra musikskolen skal der lyde et stort tillykke. Herunder ses Nichlas Overgaard også spille til det nye Unge- og Kulturcenters åbning i onsdags den 21. marts 2018.

Ny leder på vej

Musikskoleleder Henrik Simonsen er fratrådt som leder af Halsnæs Musikskole.

I perioden, indtil der ansættes en ny leder af musikskolen, er Peter Rohde, leder af 10. klassecentret, konstitueret som leder.

Peter Rohde kan kontaktes på tlf: 2034 7139.

Ingen nyheder i listen netop nu...

Unge- og Kulturcentret Halsnæs