Om os

Musikskolen tilbyder alsidig musikundervisning til børn og unge mellem 0 og 25 år. Vi tilbyder solo-, hold- og sammenspils undervisning i mange forskellige musikalske genrer, og vi har også tilbud til voksne over 25. Du kan helt sikkert finde et tilbud der passer til dig.

Musikskole undervisningen foregår decentralt på alle skoler i kommunen samt i lokaler på UKC (Unge- og Kulturcentret), Syrevej 19, 3300 Frederiksværk.

I Musikskolen er der 15 lærere, 1 leder og 1 administrativ konsulent.

Musikskolens årsplan følger folkeskolernes ferie år, men vi begynder lidt senere og slutter lidt før, dvs. vi har 36 undervisningsuger på et skoleår

Billedskolen tilbyder kreativ og kunstnerisk undervisning i flere discipliner. De 3 lærere er selv udøvende kunstnere, som hele tiden dygtiggør sig inden for deres felt. Du vil blive udfordret i at tegne, male og modellere, og stemningen er afslappet med plads til både koncentration og fordybelse, sjov og alvor.  Undervisningen finder sted 1 gang om ugen. Du kan gå til undervisning på Hundested Skole på hold fordelt på 1.-3. klasse eller 4.-10. klasse eller på Frederiksværk Gymnasium på holdet fra 4.-10. klasse.
Billedskolen følger ligeledes skolernes feriekalender, og tilbyder 28 undervisningsuger på et skoleår.