Skip to the content

NYT vedrørende Corona-virus

Vedrørende Musik- og Billedskolen og genåbning af Danmark

Nu fik Musikskolerne endelig lov til at åbne, og det har vi glædet os til i lang tid. I morgen onsdag d. 27. maj 2020 kan Musik- og Billedskolen igen åbne for fysisk undervisning.

Vi vil starte op med alle de elever, hvor det overhovedet er muligt, og hvor faciliteterne tillader, at vi kan overholde de sundhedsmæssige retningslinjer for undervisningen.

Der kan være elever og hold, vi endnu ikke kan starte op fysisk lige nu p.g.a. lokale- eller sundhedsmæssige udfordringer, og der kan være elever, der får tilbudt et andet undervisningslokale end de plejer. Men I skal vide, at vi gør alt hvad vi kan for at få eleverne på banen igen.

Onsdag starter vi op med de første elever, og senest dagen før jeres undervisning vil I få besked om, hvis og hvordan undervisningen kommer til at foregå.

Det ser ud til, at forholdene i musikskolerne nu hurtigt er på vej mod en normalisering, og vi håber I stadig vil benytte jer af de gode tilbud i Musik- og Billedskolen, så husk at (gen)tilmeld jer på: https://www.musikskolenhalsnaes.dk/tilmelding/

I skal alle have en kæmpe stor TAK for jeres opbakning og jeres tålmodighed i denne tid!

Om Musikskolen

Musikskolen sæson 2020/21 starter fredag den 21. august 2020 og løber frem til mandag den 14. juni 2021.

 

Har du brug for at komme i kontakt med Musik- og Billedskolen så send en mail på musikogbilledskolen@halsnaes.dk

Det er dejligt og sjovt at fordybe sig i musik. Men musik kan mere en det. Forskere har gennem tiden sat mange ord på, hvad musik kan og gør. At spille musik er "idræt for hjernen"

At lære at spille et instrument og at lære musikken som sprog, kan give os mange gode og store oplevelser gennem livet