Skip to main content

Lise Blaase

Jeg underviser i sang, kor og klaver, og har tidligere undervist i rytmik, sammenspil og sangskrivning.

Jeg er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium i 2005 med hovedfag i sang og sammenspil. Derudover har jeg læst knapt 2 år på Audiologopædi (høre/talepædagog) på Københavns Universitet. Jeg har Lotte Kærsås børne-rytmik efteruddannelse, og i 2021 færdiggjorde jeg Den 1-årige grunduddannelse i ‘Rosing-metoden’ på Anne Rosing Instituttet.
I mine ‘yngre dage’ spillede jeg i forskellige bands, udgav plader og turnerede meget i både ind- og udland. Jeg har også skrevet til - og sammen med - andre artister i årenes løb.
Jeg har undervist i mange sammenhænge (højskole, klub, skole, ungdomsskole, dag- og aftenskole og musikskoler) og indenfor mange aldersgrupper - børn, teenagere og seniorer. Og det gør jeg stadigvæk med stor glæde.
 
Det er vigtigt for mig at skabe et trygt, afslappet og inspirerende læringsrum, hvor jeg tager udgangspunkt i det specifikke menneske, jeg står overfor.
Jeg går metodisk til værks, sang skal være håndgribeligt, sjovt og befriende og kroppen er instrumentet.
Jeg arbejder bl.a. også med fortolkning og improvisation. Alle mennesker er unikke, og det er min fornemmeste opgave at få det frem.