Skip to main content

Rytmisk Korskole

Rytmisk kor 
0. - 2. klasse 

Det er fantastisk at synge sammen med andre. Kom og vær med, når vi synger, dramatiserer sangtekster og arbejder med kroppen. Vi skal blive gode til at synge – og vi skal have det sjovt!

Undervisningen ligger:
Unge- og Kulturcentret (UKC) - onsdage kl. 16.00 - 17.00

Underviser: Line Danner

Rytmisk kor 
3. - 5. klasse 

Kan du lide at synge? Så kom og vær med. At synge giver selvtillid og mod til at udtrykke sig og stille sig frem. Vi udvikler vores sangstemmer og øver flerstemmig sang på dansk og engelsk i et trygt og sjovt fællesskab. 

Undervisningen ligger: 
Unge- og Kulturcentret (UKC) - onsdage kl. 17.00 - 18.15

Underviser: Karina Kappel

Rytmisk kor 
6. klasse og op 

At synge sammen med andre er fantastisk. Man indgår i en større helhed samtidig med, at man styrker sin egen stemme, og derved opstår et særligt socialt fællesskab. 
Vi skal arbejde med sangteknik og musikkendskab. Vi skal synge populære sange, et godt mix af ballader og uptemposange – pop, r&b og gode klassikere. Vi synger både på dansk og engelsk og træner flerstemmig sang.
Vores undervisning tager udgangspunkt i, at vi skal have det sjovt og trygt samtidig med, at hver enkelt elev får fornemmelsen af at blive bedre og bedre, og at vi lyder godt sammen.

Koncerter vi optræder til i løbet af sæsonen:
Julekoncert i Vinderød kirke, Sammenspilsdage i Gjethuset, Musikcafe i UKC og Pantomimen i Tivoli. Dem vil vi fremadrettet også deltage i og derudover skal vi optræde til Kulturnat 2024.

Undervisningen ligger: 
Unge- og Kulturcentret (UKC) - torsdage kl. 16.30 - 18.00

Undervisere: Lise Blaase

Vælg et sted


Tilmelding