Skip to main content

Tromme

Fra 6 år
 
Trommesættet indgår i de fleste former for sammenspil og instrumentet kan bruges i mange sammenhænge.
 
Der undervises i trommer på alle niveauer fra begyndere til meget øvede/talentelever.
Hvis du går og tænker på at starte til trommer, er her et par nyttige oplysninger om hvordan det foregår. Alle starter den første dag med at købe en nodebog med lydfiler der kan streames fra en hjemmeside, samt et par trommestikker - pris ca. 250,- kr. Så er du i gang!
 
Indlæringsmåder:
Nogen lærer bedst ved at lytte, andre ved at se noget skriftligt og atter andre bruger begge dele. Du kan høre øvelserne eller du kan læse det skriftlige materiale (som bliver til noder).
 
Øvning:
Det er nu engang sjovest hvis man bliver bedre hele tiden, men det kræver en indsats. Du skal helst øve lidt hver dag. 
 
Streaming af lydfiler:
Det er vigtigt at øve til lydfilerne fra bogen. Du bruger dem bl.a. til at høre, om du spiller det du skal, og om du spiller det for hurtigt eller for langsomt. Derudover kan du øve i forskellige tempi.
 
Musik du kan lide:
Målet med at spille trommer er, for de flestes vedkommende, at komme med i et orkester. Det kræver selvfølgelig, at du kan en del på trommesættet. For at øve det er det en god ide, at spille til noget af den musik, du kan lide. 
 
Høreværn:
Lydniveauet kan være højt når du spiller trommer. For at beskytte sin hørelse, er det derfor en god ide at bruge høreværn eller ørepropper. Der findes mange typer som kan købes i bygge- og supermarkeder, og lidt dyre ørepropper, som kan købes i musikforretninger.
 
Underviser: Mikkel Mouritsen

Tilmelding